Garantiprogram

Har du köpt en luftrenare?

Då har du möjlighet att få hela 10 års garanti på din produkt! Allt du behöver göra är att registrera din luftrenare och, i vissa fall, byta ut filtret då det är förbrukat. Enkelt, eller hur? Klicka för att registrera din luftrenare.

För mer information om vårt garantiprogram, se nedan.

Vi vet hur viktigt ren luft är för våra kunder och vilka krav de ställer på våra produkter och installationer. Vi tar våra kunders förtroende på största allvar och vi kvalitetssäkrar därför vårt arbete i flera steg:

Patenterade produkter

Vi utvecklar själva alla våra prototyper och vår forskning och utveckling resulterar i patenterade produkter och lösningar. Vi hjälper även andra tillverkare i branschen med utveckling och tillverkning. Med en produkt från ELFI kan du vara säker på att du får det absolut bästa och senaste inom luftrening, utvecklad och tillverkad i Alingsås!

Professionell kvalitet

ELFI:s produkter är tillverkade för att klara av de mest krävande miljöer. Vi har ett nära samarbete med företag inom läkemedelsindustrin och vi har alltid lika höga krav på oss själva och våra produkter, oavsett kund eller behov.

Engagemang

ELFI är ett svenskägt familjeföretag och all vår utveckling och tillverkning är placerad i Alingsås. Det gör att professionell service, support och försäljning aldrig är långt borta! Ända sedan starten för mer än 40 år sedan har vi brunnit för att erbjuda människor bättre luft i sin vardag och det har vi inga planer på att förändra.

Made in Sweden

Det är något särskilt med produkter som tillverkas i Sverige. Svenska varor förknippas världen över med hög kvalitet och prestanda, något vi är väldigt stolta över att bidra till. Dessutom känns det extra bra att vi minimerar onödig miljöpåverkan i och med långa transporter. Vårt engagemang för ren luft gäller givetvis även här.

Garantier

Tack vare våra produkters höga kvalitet och prestanda kan vi på ELFI lämna branschledande garantier på alla våra produkter. Vi tillämpar även nöjdkundgaranti på alla våra professionella installationer, allt för att du som kund på bästa sätt ska kunna komma till rätta med dina luftproblem.

Sidan är skapad av Pinkport Webbyrå i Göteborg.