Om oss

ELFI – Made in Sweden!

ELFI är ett innovationsföretag med säte i Alingsås som utvecklar och tillverkar luftvårdsprodukter. Vi är idag en av Europas största tillverkare av luftvårdsprodukter och med vår gedigna erfarenhet och specifika kompetens utvecklar vi innovativa produkter och lösningar för alla typer av kunder.

ELFI grundades år 1970 i Lidköping. 1987 köpte familjen Wallin företaget och flyttade produktionen till Alingsås där den har varit placerad sedan dess. 2012 köptes företaget av TES Scandinavia som länge har varit en nära samarbetspartner och som arbetar med närliggande produkter, exempelvis Wood’s avfuktare. Tillsammans med TES Scandinavia får vi på ELFI nu ännu bredare kompetens, ett mer omfattande nätverk, en större marknadspenetration och resurser att utvecklas snabbare.

Sedan starten har ELFI tillverkat mer än 80 000 högkvalitativa luftrenare och filter och med vår specifika kompetens och erfarenhet sköter vi även tillverkningen för andra aktörer på marknaden. Ända sedan starten har kvalitet, teknisk innovation och kompetens varit ledord i vårt arbete, man kan kort säga att ren luft är vår passion! Våra innovativa tekniska lösningar hjälper dig att andas fritt dygnet runt, året om.

ELFI tillämpar ett branschledande garantiprogram som innebär att du som konsument får hela 10 års garanti på många av våra produkter. Läs mer om vårt garantiprogram och om hur ditt köp kan bli ännu bättre!

Sidan är skapad av Pinkport Webbyrå i Göteborg.