Tjänster

Utnyttja våra konsulttjänster inom luftvårdslösningar.

Vi vet hur viktigt ren luft och god hälsa är för alla – och för våra olika kunder i synnerhet. I vissa verksamheter och miljöer kan det krävas särskilda luftvårdslösningar, där våra serietillverkade produkter behöver ersättas eller kompletteras. Vårt fokus är att hitta rätt lösning som uppfyller de allra högsta kundkraven på ren och luktfri luft, oavsett storlek, design och funktion på rummet eller lokalen. Därför erbjuder vi konsulttjänster för att hjälpa våra kunder hela vägen – från idé till installation.

Kontakta oss för en första konsultation

Kontakta oss för en första konsultation om du är i behov av en särskild luftvårdslösning för din vistelsemiljö och verksamhet. Det kan t ex vara speciallösningar för att möta kravet på ren och luktfri luft i skolsalar, stora offentliga rum, laboratorium, operationssalar, eller kanske inbyggda lösningar av mer designmässig karaktär? Oavsett hur stora eller små dina behov är kommer vi tillsammans garanterat att hitta bäst lösning för dina luftproblem!

Bred erfarenhet av 100% kundtillfredsställelse

Genom åren har vi genomfört en mängd olika specialanpassade luftvårdslösningar för olika kunder och olika miljöer. I sådana projekt samarbetar vi nära med ett flertal duktiga och certifierade installationsföretag som tillsammans med oss levererar 100% kundtillfredsställelse. Därför kan vi tryggt ta ett helhetsansvar för ditt projekt om så önskas.

Utnyttja våra tjänster inom produktutveckling, konstruktion och tillverkning.

Utöver kundanpassningar och speciallösningar erbjuder Elfi, tillsammans med vår FoU-avdelning även tjänster inom produktutveckling, konstruktionslösning och tillverkning av nya produkter inom närliggande teknikområde. Det kan t ex vara företagskunder som önskar outsourca delar av sin verksamhet för att fokusera på det man är bra på.

Vi erbjuder delar eller hela kedjan av outsourcingtjänster som inbegriper allt från utveckling, analys, konstruktion, prototyptillverkning, serietillverkning, förpackning, lagerhållning och leverans.
Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig till vår vd för ett möte.

Sidan är skapad av Pinkport Webbyrå i Göteborg.